"Όσο περισσότερο ονοματικό υλικό συγκομίζεται, ταξινομείται και μελετιέται, τόσο βαθύτερη συνείδηση αποκτούμε, των ιστορικών και εθνικών μας ζητημάτων"
Ιωάννης Θωμόπουλος 1958: Τα τοπωνύμιά μας (Η αξία και τα προβλήματά τους), Θεσσαλονίκη: 8.



Καλώς ήρθατε στο επίσημο ιστολόγιο της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας το οποίο ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι στην διάθεση όλων των μελών και των φίλων της.

Περιμένουμε σχόλια, προτάσεις, παρατηρήσεις, ανακοινώσεις, κείμενα, πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα ονοματολογικού περιεχομένου για να τα δημοσιεύσουμε.



Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2010

Αξιότιμοι Εταίροι,

Με την παρούσα επιστολή είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας για την μελλοντική έκδοση ενός καλαίσθητου Λευκώματος που θα αποτυπώνει την ιστορία της Εταιρείας μας.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται θερμά οι εταίροι, που έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, να αποστείλουν 1 φωτογραφία τους (μπούστο) αναγράφοντας το όνομα και την ιδιότητά τους, προκειμένου να αποτελέσουν μέρος αυτού.

Ακόμη, ο κάθε εταίρος έχει την δυνατότητα να στείλει κάποια επιστολή-κείμενο αναφορικά με την ιστορία, τις δραστηριότητες αλλά και το μέλλον της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας, ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτό.

Η έκδοση του προαναφερθέντος Λευκώματος έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά από εκείνη των Πρακτικών του Ε΄ Ονοματολογικού Συνεδρίου Φθιώτιδος, της Τριακονταετηρίδος και της προσεχούς Διημερίδος.

Με βαθιά εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: Dr. Χρίστος Θ. Οικονομόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας: Ξενοφών Τζαβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου