"Όσο περισσότερο ονοματικό υλικό συγκομίζεται, ταξινομείται και μελετιέται, τόσο βαθύτερη συνείδηση αποκτούμε, των ιστορικών και εθνικών μας ζητημάτων"
Ιωάννης Θωμόπουλος 1958: Τα τοπωνύμιά μας (Η αξία και τα προβλήματά τους), Θεσσαλονίκη: 8.



Καλώς ήρθατε στο επίσημο ιστολόγιο της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας το οποίο ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι στην διάθεση όλων των μελών και των φίλων της.

Περιμένουμε σχόλια, προτάσεις, παρατηρήσεις, ανακοινώσεις, κείμενα, πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα ονοματολογικού περιεχομένου για να τα δημοσιεύσουμε.



Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τακτική Γενική Συνέλευση (24-2-2010) - Αρχαιρεσίες

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 12:00΄πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού, στα γραφεία της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας η τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:
α) Πεπραγμένα απερχόμενου Δ.Σ.
β) Απολογισμός Διαχείρισης οικονομικών
γ) Προγραμματισμός Δράσεως επόμενου Δ.Σ.
δ) Οικονομικός προϋπολογισμός
ε) Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
στ) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Μετά την ομόφωνη απαλλαγή των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. (Οικονομόπουλος Χρ. (πρόεδρος), Αλιπράντης Ν. (αντιπρόεδρος), Καραντζή-Ανδρειωμένου Χρ. (γενική γραμματέας), Βελέντζας Αθ. (ταμίας), Καστανιάς Ευ., Κοντοσόπουλος Ν., Μουτζούρης Ν.) για το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2009-2010) και τον ορισμό τριμελούς εφορευτικής επιτροπής πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2010-2013 από τις οποίες εξελέγησαν (κατά σειρά προτιμήσεων) οι:

  • Οικονομόπουλος Χρίστος (27 ψήφοι)
  • Κοντοσόπουλος Νικόλαος (23 ψήφοι)
  • Αλιπράντης Νικόλαος (17 ψήφοι)
  • Κομποχόλη Αγγελική (16 ψήφοι)
  • Τζαβάρας Ξενοφών (14 ψήφοι)
  • Καστανιάς Ευάγγελος, Χιδίρογλου-Ζαχαριάδου Άλκηστις (12 ψήφοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου