"Όσο περισσότερο ονοματικό υλικό συγκομίζεται, ταξινομείται και μελετιέται, τόσο βαθύτερη συνείδηση αποκτούμε, των ιστορικών και εθνικών μας ζητημάτων"
Ιωάννης Θωμόπουλος 1958: Τα τοπωνύμιά μας (Η αξία και τα προβλήματά τους), Θεσσαλονίκη: 8.



Καλώς ήρθατε στο επίσημο ιστολόγιο της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας το οποίο ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι στην διάθεση όλων των μελών και των φίλων της.

Περιμένουμε σχόλια, προτάσεις, παρατηρήσεις, ανακοινώσεις, κείμενα, πρωτότυπα επιστημονικά άρθρα ονοματολογικού περιεχομένου για να τα δημοσιεύσουμε.



Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2011)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας αποφάσισε – σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού της – να συγκληθεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Εταιρείας στο Κέντρο Ερεύνης Νεοελληνικών Διαλέκτων και Ιδιωμάτων της Ακαδημίας Αθηνών (οδός Αλεξάνδρου Σούτσου 22, Κολωνάκι, Αθήνα) την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 και ώρα 13:00΄.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την παραπάνω ημερομηνία, η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
1) Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. για το 2010.
2) Οικονομικός απολογισμός του 2010.
3) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4) Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ.
5) Πρόγραμμα δράσης της Εταιρείας για το 2011 (6ο Ονοματολογικό Συνέδριο Χανίων, 1η Ονοματολογική Ευρωπαϊκή Αμφικτιονία Δελφών, 1ο Διεθνές Μεσογειακό Ονοματολογικό Συνέδριο).

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί και κοπή της Βασιλόπιτας της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας.

Ο Πρόεδρος: Χρήστος Οικονομόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας: Ξενοφών Τζαβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου